Customer Relations Manager (Sales Manager)

Customer Relations Manager (Sales Manager) med passion for innovation og iværksætteri

Kan du lide at bygge stærke relationer og skabe værdi gennem langsigtet arbejde? Kunne du tænke dig, at få muligheden for at udvikle markedet for robotter i en virksomhed med internationale ambitioner? Får du energi af at arbejde med kunder og har du en analytisk evne til at forstå deres forretning?  

Så har vi jobbet til dig!  

Til den rigtige profil er der en helt unik mulighed for at blive en del af en ung agil robot-virksomhed med stærke rødder i det fynske robotmiljø.  

Vi har til formål at skabe værdi med innovative robotter der lever i samspil med mennesker, og det gør vi via vores ekspertise i at udvikle topmoduler til MiR-robotten. I dag har vi to divisioner, der henholdsvis beskæftiger sig med desinfektionsrobotter og infotainment-robotter.  

Vores desinfektionsrobotter henvender sig primært til følgende segment; Healtcare, Food&beverage og Pharma-industrien. Info-tainment robotterne henvender sig til: Storcentre, lufthavne, uddannelsesinstitutioner samt hotel & konference. 

Hos Autonomous Units får du altså muligheden for at sætte et stort præg på virksomheden og spille en helt central rolle i virksomhedens kommercielle rejse. Som Customer Relationship Manager spiller du en aktiv rolle i begge vores salgs-divisioner og hvor arbejdsopgaverne spænder bredt i salgsarbejdet, men med særlig fokus på, at identificere og opdyrke dine egne relationer og modne kunderne i købsprocessen af robotter.  

I dagligdagen vil du arbejde helt tæt sammen med virksomhedens kompetente team og særligt virksomhedens Salgs og marketings direktør (CCO) som vil være din daglige sparringspartner.  

Du trives i et fleksibelt miljø med meget store frihedsgrader til selv at planlægge din hverdag. For dig er performance helt naturligt og du brænder for at gøre en forskel i det du kaster dig over. Du er en teamplayer der er nysgerrig på dine kunders behov og interesseret i at udvikle dine egne kompetencer inden for strategisk salg. 

Du har ideelt set erfaringer med strategisk B2B salg og har erfaringer med hvad der kræver at drive projekter i sammenspil med kunden, det kræves dog ikke at denne viden er tung. Jobbet indeholder rig mulighed for at udvikle sig, så nysgerrighed og gåpåmod vil passe godt på din profil.  

Du taler dansk på forhandlingsniveau men behøver ikke være modersmål. Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale, eller er sikker på det vil komme hurtigt med jobbet. 

Du får som Customer Relations Manager i Autonomous Units et meget bredt ansvar og bliver en helt central person i forhold til udviklingen af AU. Aflønning vil være konkurrencedygtig idet den dog vil bære præg af at gevinsten ligger i det lange seje træk og at det er en vækstvirksomhed. 

Finder du jobbet interessant så send dit CV og Ansøgning til Søren Bjerre, CCO og Partner. Har du spørgsmål så ring eller skriv endeligt. sb@a-units.com | +45 23895690. Ansøgningsfrist søndag den 22. januar.